keskiviikko 18. elokuuta 2010

TAKAISIN PARIISISSA

Foire du Trône, le jardin des Tuileries


Taas muutama päivä Pariisissa ja rakkaan ystävän hoivissa. Toivottavasti jää aikaa vierailla muutamissa kaupungin ihanista puistoista. Eilen kävelin katselemassa ihmisvilinää Pariisin huvipuistossa, joka on taas majoittunut joksikin aikaa Tuileriesin puistoon, siihen ihan Louvren viereen. Ja vietin tuhottomasti aikaa ja jätin vähän turhan paljon rahaa Rue de Rivolilla olevaan englantilaiseen kirjakauppaan.

Minkähän takia vanhetessa alkavat kaikki tekniset laitteet pelottaa? Olenhan minä ennenkin käyttänyt digitaalisia kameroita. Mutta kun vaihdoin kameran suurempaan ja kehittyneempään versioon, joka vaatii kuvien käsittelyä, koska ne muuten ovat liian painavia näihin nettihommiin, ne tuppaavat jäädä uinumaan muistikortille.

Nyt on jo kertynyt aika paljon kuvia, joita olisi kiva ladata tännekin; olisi vielä aikaa niiden käsittelyyn ja sorteeraamiseen. Ehkäpä ensi viikolla...

Siihen asti, mukavaa loppukesää itse kullekin, missä lienettekin. Täällä Pariisissa ovat lämpötilat olleet hieman alhaisemmat kuin meillä etelässä ja sadettakin olemme saaneet niskaamme. Siis ei vielä paljon kuvia. Sitä paitsi vielä tämän matkan ajan turvaudun vain vanhaan taskukameraani tai, kuten yllä, puhelimeen. Upeat kuvat saavat odottaa vielä vähän aikaa. Sen sijaan saan nämä nettiin paljon pikaisemmin.

2 kommenttia:

pinea kirjoitti...

Millaisen kameran hankit? Kyselee utelias :) Ja odottelee lisää Pariisin postikortteja :D

Airelle kirjoitti...

se on canon, koska mulla oli sellainen ennenkin, mutta ei digitaalinen ja siihen pitempi objektiivi. no, en tiedä, onko hyvä vai ei, mutta ainakin siihen tottuu nopeasti.