maanantai 8. maaliskuuta 2010

SUNNUNTAIN YLLÄTYS

Ihanan lauantaipäivän jälkeen oli sunnuntailla meille tiedossa yllätys:

Uusi lumipyry. Arlesin tienoilla saimme yli 20 senttiä lunta eikä vuorokausi ole riittänyt sen sulamiseen. Lumen tulo on näillä seuduilla näin myöhään vuodessa erittäin harvinaista, sellaista ei muisteta tapahtuneen pariin kymmeneen vuoteen.

3 kommenttia:

Fifi kirjoitti...

Maailmankirjat taitavat olla sekaisin vähän joka puolella tänä vuonna... Aixissa on kyllä selvitty ihmeen vähällä, onneksi! Eilenkään ei satanut ollenkaan, tai siis ei ainakaan täällä periferiassa.

Tänään näin muuten ensimmäistä kertaa kukkivia puita, yhden erään talon pihassa ja 2-3 Carrefourin edessä. Kirsikkapuita kenties? Kukka- ja puutarhatietämykseni on totisesti surkeaa!

Tuikku kirjoitti...

Meille ei oo tullut lunta, mutta pakkasta aamuisin -6 ja päivällä just plussan puolella ja tuulee niin että tukka lähtee. Takatalvea odotellaan - tulee vielä (niin kuin joka vuosi) maalis-huhtikuun vaihteessa!!

Unknown kirjoitti...

Hei!

Kiitos ihanasta blogista jonka nyt sattumalta löysin.

Olen nyt muutaman kuukauden asustellut täällä Etelä-Ranskassa ja olisi mukavaa jos voisin kysyä sinulta muutamasta asiasta, joihin sinä ehkä voisit neuvoa.

Anteeksi lähestyminen näin blogin kautta, mutta kun en millään onnistunut laittamaan sähköpostia linkin kautta. Oma sähköposti osoitteeni on purpleclove10 "at" gmail.com.

Olisin todella iloinen,jos voisit ottaa yhteyttä;)

T. Marika