lauantai 27. maaliskuuta 2010

PUNAISENA HÄMMENNYKSESTÄ


Simpukka, joka elää kataarien mailla ja kirjoittaa blogia vierailla poluilla elämästään siellä antoi minulle ihan ensimmäisen blogitunnustukseni, joka näkyy tuossa yllä.

Pelin henkeen kuuluu, että tunnustuksen saanut bloggari puolestaan antaa sen edelleen seitsemälle mielibloggarilleen. Joten seuraavassa (osa) blogeista, joita luen melkein päivittäin.

Fifi asuu entisessä kotikaupungissani Aix-en-Provencessa ja kirjoittaa mukavasti elämästä ja työnhausta etelä-Ranskassa. Stazzy taas kirjoittaa Rivieran suunnalta työstään ja elämästään Ranskan kultaisella rannikolla. Simpukka mainitsi jo Pinean keittiöblogin. Pinea kirjoittaa ja erityisesti kuvittaa ihanasti myös toista blogia, hujan hajan. Pupuce taas kirjoittaa Gardin departementissa omista huomioistaan elämästä ulkosuomalaisena etelä-Ranskassa. Tässä ensimmäiset etelä-ranskalaiset blogit, jotka löysin alkaessani kirjoittaa omaani ja joita jatkuvasti seuraan mielenkiinnolla. On monia muitakin, sen verran, etteivät kaikki mahtuisi listaan ja ne löytyvät myös listasta sivupalkissani.

Mutta koska haluan puhua myös blogeista, joilla ei ole mitään tekemistä Ranskan kanssa, joudun jättämään pois monta blogia, joka olisivat  mainintansa ansainneet. Liivian talossa tapahtuu aina ja elämä on ihanasti kuvitettu. Suvi kirjoittaa paikasta, jota rakastan, Palermosta. Luen myös paljon muita kuin suomenkielisiä blogeja, mutta niistä yksi minulle tärkeimmistä on Dream country, erityisesti koska Karonilla on unelmatyöni yrttitarhassa.

Kiitos kaunis tunnustuksesta. Toivottavasti jaksan tästä eteenkinpäin kiinnostaa lukijoitani.

5 kommenttia:

Fifin maman kirjoitti...

Onnittelut! Olet ansainnut 'mitalisi' ja kyllä toki jaksat innostaa lukijoitasi.

Meillä partiolaisilla on omat huutomme taputusten sijaan; tässä yksi usein käytetty

Hyvä bra, kiva bra, antaa tulla lisää vaa!

Fifi kirjoitti...

Kiitos kaunis tunnustuksesta ja ennen kaikkea onnittelut sinulle, olet sen ehdottomasti ansainnut! Koska luemme enimmäkseen samoja blogeja, minulle tulee vaikea tehtävä keksiä, kenelle jaan palkinnon eteenpäin... Sitä miettiessäni liitän tunnustuksen blogiini, kiitos vielä kerran!

Pupuce kirjoitti...

Lämmin kiitos, Airelle! Olen otettu. :)

pinea kirjoitti...

Kiitos kaunis :) Ja onnittelut! :D Pidän blogistasi kovasti, täällä oppii aina jotakin uutta!

Airelle kirjoitti...

kiitos kauniista sanoistanne, ne lämmittävät sydäntäni.