keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

VIELÄ VÄHÄN EMMAUKSESTA


Viime sunnuntaina Emmaus järjesti messut Pariisissa. Mukana oli 1700 järjestäjää yli sadasta eri ryhmästä. Myös Helsingin Emmaus näkyi paikalla.


Vierailijoita kävi yli 30 000 ja rahaa kerättiin ihan mukavasti Emmauksen kansainväliseen toimintaan, erityisesti Aasiassa.


Kuten lupasin, laitan tähän vielä ilmoituksen Marseillen keskustassa avattavasta Emmaus-kaupasta. Avajaiset on ensi lauantaina ja kauppa on todella hyvällä paikalla, ihan Centre Boursen lähellä. Siitä vaan ostoksille, Marseillen lähellä asuvat suomalaisetkin!

2 kommenttia:

Ella B kirjoitti...

Kiitti, kiva kun laitoit tuon avajaisilmoituksen! EN ajatellut että putiikki aukeaisi nÄin äkkiä, joten kiva ylläri. Valitettavasti la en ehkä ehdi, mutta toivottavasti pian. Tullekin halvempaa shoppailua:)

Airelle kirjoitti...

se oli ihana vanhahtava putiikki ja keskeisellä paikalla, Centre Boursen takana. sinne saa viedä vaatteita ja pikkutilpehööriä, ei isoja kamoja, kysyin vasitusten. mutta sieltä ei ehkä löydä ihan kaikkea, mielestäni ne ovat keskittyneet sellaiseen vähän tyylikkâämpään tavaraan ja brocante-tyyliseen kamaan. silti, ihan mukava kiepauttaa sitä kautta, jos muutenkin liikkuu keskustassa.