lauantai 5. kesäkuuta 2010

KAKSI PÄIVÄÄ CAMARGUESSA

Blogin kirjoittamiseeni on taas tullut pieni nyrjähdys. Osasyynä on se, että olen välillä vaihtanut kameraa, joten kuvat ovat siellä sun täällä. Ja toiseksi elämä on heitellyt minua viime päivinä paikasta toiseen, joten en ole ehtinyt kirjoitella. Niinpä yhdistän samaan postiin viimeisten kahden viikonlopun tapahtumat. Tapahtumapaikka kuitenkin on sama eli Camargue. Jälkimmäisen viikonlopun tapahtumista voitte lukea myös Fifin blogista täältä.

Viime viikonloppuna meillä oli siis vieraita Aixin suunnalta. Lauantaina katsastimme vakiomaamerkit Arlesissa ja sunnuntaina teimme kiepin Camarguessa. Se on aina elämys, vaikka olemmekin olleet siellä useaan otteeseen. Talven niukka kasvullisuus on muuttunut loppukevään vehreydeksi. Turistit ovat tulleet ja valkoiset hevoset on jo satuloitu ratsastusretkiä varten. Camarguen vakioeläimet, flamingot ja härät ovat tietysti paikalla.

Ja tässä muutama kuva, jotka räpsin uudella kamerallani, jota vasta opettelen käyttämään.


pakollinen valkoinen hevonen...



pieni juna, josta katselimme Camarguen maisemia...



Méjanen hevostilan päärakennus



pakolliset flamingot...



Etang de Vaccarés


junan matkassa...


pakolliset mustat härät...

1 kommentti:

Fifi kirjoitti...

Mahtava hevoskuva! :D Mä en edes huomannut haukottelevaa (?) hepoa! Junastakin sulla on paljon parempi kuva, mä en jaksanut odottaa, että ne meluavat marseillelaiset häipyvät siitä edestä... Voi että oli hauska viikonloppu! terveiset kotijoukoillesi!