lauantai 31. lokakuuta 2009

TOINEN SILMÄYS TYÖELÄMÄÄNI

Kuten jo kerroin, ilma on ollut todella hyvä tähän asti. Se tekee päivätyöstäni ulkoilmassa mukavaa, mutta luonto ei ehkä ole yhtä tyytyväinen kuin puutarhurilaumamme. Se ei näytä oikein tietävän, onko kevät vai syksy. Jotkut kasvit ovat alkaneet uudelleen kukkimaan ja työntämään versoa. Mikä voi käydä niille kalliiksi, kun pakkanen iskee.

Syksy on kuitenkin hiipinyt paikalle ja maalannut luonnon loistavilla väreillään. Se tekee työnteosta tässä ympäristössä ihanaa.

Jotta kaikki ei näyttäisi liian ihanalta, on kuulemma olemassa sanonta, joka toteaa, että jos lokakuu on erityisen kaunis, marraskuu on varmasti erityisen kamala. Minkä voimme todeta hyvin pian !

2 kommenttia:

Fifi kirjoitti...

Ihanan syksyinen kuva! Täällä ovat lähes kaikki lehdet pudonneet viikonlopun aikana, jalkakäytävät olivat tänä aamuna keltaisen maton peitossa. Sataa ja on harmaata... bienvenue novembre !

Airelle kirjoitti...

marraskuu on täällä eikä se aina ole niin ihanan aurinkoista etelässäkään! nyt näkyy työmaani huonoin puoli: vähänkin kun sataa, on paikat kuravelliä.
sattui mukavan aurinkoinen päivä kuvaa ottaessani, mutta ikävä kyllä kaikkein paras näkymä oli juuri auringon suunnassa.
hyvää syksyä sinullekin, piakkoin oletkin Suomen hurmaavassa alkutalvessa ;-)