maanantai 20. huhtikuuta 2009

HÄRÄLLINEN VIIKONLOPPU

Väki täällä etelässä ei halua lopettaa juhlimista. Keväästä syksyyn joka kyläpahasella on omat juhlansa. Fourquessa juhlitaan kerran keväällä ja kerran syksyllä. Keväällä ovat härät etusijalla, syksyllä taas hevoset. Nehän ovat tämän seudun tärkeimmät eläimet.
Täällä Fourquessa alkoi juhla heti seuraavalla viikolla Arlesin Ferian jälkeen. Viikolla ilmestyi kylään huvipuistovekottimet ja tositoimiin käytiin heti perjantaina. Viikonlopun kohokohtana olivat lauantai- ja sunnuntai-iltapäivän course camarguaiset.
Koska valokuvien otto ei onnistunut erityisen hyvin ja kun toisaalta joku halusi harjoitella videoimista uudella Nokiallaan, ja aika hyviä videoita sillä saikin, kokeilen minä taas puolestani videon lataamista tähän blogiin. Ilmoittakaa käyttövaikeuksista, en tiedä onko tämä ehkä liika pitkä. Ainakin toimiessaan tuo video kertoo paljon paremmin, mistä on kysymys kuin yksikään valokuva.

2 kommenttia:

Fifi kirjoitti...

Video on hieno ja toimii hyvin! Todellakin tapahtumista saa paljon paremman käsityksen tällä tavalla, vähän kuin olisi livenä paikalla. Jännitin koko ajan, joutuuko joku härän seivästämäksi. Onneksi ei.

mireval kirjoitti...

Aikamoista menoa! Hyvä video, eikä ollenkaan liian pitkä, ja äänet kruunasi koko jutun. Odotan kovasti ensimmäisiä camarguaisejani! Corridan haluan nähdä myös... Ja ne kaupunkijuoksut! Olen yhtäkkiä innostunut kuin pikkutyttö ;)