keskiviikko 22. syyskuuta 2010

JÄÄHYVÄISET MERELLE

Plage de Piémanson, Camargue

Kalenterin mukaan huomenna alkaa virallisesti syksy. Siksipä tänään olikin upea kesäpäivä. Siitä innostuneena lähdin merelle, suosikkirannalleni Camargueen. Muutosta ja syksyn tulosta johtuen tämä oli varmaan viimeinen tilaisuus tänä vuonna.

Sitä paitsi huhun mukaan tämä(kin) ranta on piakkoin suljetun, maksullisen parkkipaikan takana. Ja varmaankin saman tien kielletään koirien vieminen rannalle. On aika vaikeaa löytää ranta, jonne voi mennä koiran kanssa.

Koska piakkoin asuskelemme kauempana merestä ja varsinkin Camarguen hiekkarannoista, lähdemme tulevaisuudessa varmaankin harvemmin rannalle kuin tähän asti. Samalla saatamme joutua etsimään uuden rannan, jonne pääsisi nopeammin. Ja joka olisi edelleen auki koirille. Vaikka toisaalta tästä lähtien koiran jättäminen kotimieheksi on helpompaa, koska se voi olla vapaana aidatussa puutarhassa.

5 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Ihana rantakuva. Terveiset kosteasta ja pilvisestä Suomesta! :-)

Airelle kirjoitti...

kyllä se syksy täälläkin tulee ja välillä on jo satanut niin, että vei valui noroina pitkin seiniä (siis sisällä) :-)

Patonki kirjoitti...

Niitä näitä parrunpäitä selailin ja päädyin tänne.

Camarguen tietämillä mekin aikaa vietämme.

Taidanpa palata uudelleen.

Airelle kirjoitti...

Hei Patonki, kiva etta kävit. me ollaan nyt vähän kaempana Camarguesta, mutta silti kiva tietää teidän olevan näinkin lähellä. Ole ihmeessä yhteydessä sähköpostitsekin, jos haluat kysellä jotain tai jutustella jostain!

pinea kirjoitti...

Ihanan ajaton kuva!