tiistai 27. huhtikuuta 2010

KEVÄÄN ENSIMMÄINEN MERIVESIKYLPY

Kuten tavallista, kalsa talvi muuttui taas yht'äkkiä kesäksi. Ikään kuin kevät olisi käynyt vain näyttäytymässä. Onhan hyvät 25 astetta iltapäivällä jo Suomen kesän arvoiset ja viikolla näyttää lämpötilat tästä vielä nousevan.


Mukava iltapäivä vietteli meidät meren rannalle harppomaan. Tosi kuoppaisen tien päässä löysimme uuden rannan Sambucin ja Salin de Giraud'n välissä, Camarguessa. Nina ihastui meressä viliseviin mereneläviin. Jalkani ihastuivat meriveden hierontaan.

3 kommenttia:

Katness kirjoitti...

Mahtaa olla sadunomaista asua noin kauniissa ymparistossa. Aivan ihania kuvia sulla tassa blogissa.

Fifi kirjoitti...

Mulla oli tänään kesämekko ja sandaalit, eikä tullut kylmä! Se on kyllä jännää, miten täällä kevät kestää vain pari viikkoa eikä varsinaisia välikausivaatteita oikeastaan tarvita. Vaan nythän kai lämpötilojen pitäisi taas laskea parinkymmenen asteen alapuolelle... Nautitaan lämmöstä niin kauan kuin sitä kestää!

Airelle kirjoitti...

en avril ne te découvre pas d'un fil vai mitä, Fifi? mutta tosiaan, joskus tuntuu, ettei kevättä itse asiassa ole ollenkaan täällä. yksi päivä hytistään ja seuraavana kuollaan kuumuuteen.
kiitos kommentistasi Kitkat. elämä täällä on sitä samaa kuin kaikkialla, pienine murheineen. mutta silloin tällöin pysähdyn, katselen ympärilleni ja muistan, että Suomessa on vielä lumi maassa ja täällä kaikki kukkii.